Kickoff

by leefjeuit

  • Gepubliceerd op juni 29, 2015

  • Reacties uitgeschakeld voor Kickoff

  • Nieuws

Op zondag 28 juni 2015 jl. is de Kick Off van de “Leef je Uit” Foundation geweest tijdens ‘Anky’s Verjaardag’, tijdens OUTDOOR ZUID-HOLLAND te Strijen. Een evenement wat jaarlijks speciaal wordt georganiseerd voor de Vrienden van de Hippische Dagen Strijen. Een groep met ouderen uit het zorgcentrum De Merwelanden uit Dordrecht was speciaal voor deze dag uitgenodigd door de heer Perridon, om samen met hem de Kick off van de stichting te vieren.

Om 11:00 vertrok de groep vanuit Dordrecht naar Strijen. Ze werden hartelijk ontvangen bij het Outdoor terrein en kregen een rondleiding over de fair. Waar ze onder andere werden getrakteerd op een roofvogelshow, een basketbalwedstrijd en een hoefsmid demonstratie. In de VIP tent stond een luxe high wine klaar, waar de groep heerlijk van genoten heeft.

Uiteindelijk was het zover en kwam Thomas Berge een exclusief optreden verzorgen. Hij presenteerde zijn nieuwe single en videoclip ‘Leef je Uit’, wat het lijflied van de Foundation is en speciaal voor de Foundation geschreven is.  De groep ouderen stond enthousiast mee te zingen.

Rond 16:00 was het weer tijd om richting Dordrecht te gaan en bij het Zorgcentrum kregen de ouderen nog een Goodie Bag van de stichting. Al met al een mooie Kick Off dag voor de “Leef je Uit” Foundation en een fantastische dag voor de groep ouderen uit Zorgcentrum de Merwelanden. Op naar het evenement van de officiële oprichting van de Foundation later dit jaar!

 

Speech van De heer Perridon tijdens de Kick Off

“Wat is het geweldig dat hier zoveel ouderen zijn. Ik ben altijd trots geweest op alle Nederlanders die ons land na de oorlog weer hebben opgebouwd. De ouderenzorg staat onder druk.  Er zijn steeds minder centjes beschikbaar, dat resulteert er in dat er steeds minder aandacht wordt gegeven aan een groep die het eigenlijk verdient om in het zonnetje gezet te worden. Daarom hebben wij als familie besloten om een foundation op te richten die iets bijzonders doet voor jullie ouderen. We gaan samen iets leuks doen, de “Leef je Uit” Foundation gaat leuke dagen organiseren voor ouderen die dat verdienen.

We laten jullie niet in (in de kou) staan!

Laten we samen genieten van deze dag”

M.J.C.W. Perridon 

Founder  Leef je uit Foundation

 


About the Author


leefjeuit