Samenwerkingsovereenkomst Rotterdam World Gateway

by leefjeuit

  • Gepubliceerd op november 24, 2016

  • Reacties uitgeschakeld voor Samenwerkingsovereenkomst Rotterdam World Gateway

  • Nieuws

Rotterdam, 24 november 2016

Op donderdag 17 november 2016 hebben de Leef je Uit Foundation en containerterminal Rotterdam World Gateway (RWG) een langdurige samenwerkingsovereenkomst getekend. Voor zowel de oprichter van de Leef je Uit Foundation, Michel Perridon, en de managing director van RWG, Ronald Lugthart, ligt het welzijn van ouderen dichtbij het hart.

Sinds november 2015 zet de Leef je Uit Foundation ouderen in het zonnetje, omdat deze groep in veel gevallen niet de aandacht krijgt die zij verdient. De Foundation tracht dit onder meer te verwezenlijken middels het organiseren van uitstapjes. Hierbij staat centraal dat de ouderen met elkaar een plezierige en onbezorgde dag hebben. Het afgelopen jaar heeft de Foundation met ouderen een wedstrijd van Feyenoord bezocht, een rondvaart met de Spido gehad en een bezoek gebracht aan de Maasvlakte II met o.a. een rondleiding over de terminal van RWG.

Dit laatste uitje is tot stand gekomen door de nieuwe samenwerking tussen de Leef je Uit Foundation en RWG. RWG is de meest moderne en innovatieve containerterminal ter wereld, waar ‘bijna’ alles geautomatiseerd gebeurt. RWG zorgt voor een zo efficiënt mogelijke op- en overslag van containers. RWG is maatschappelijk betrokken door te investeren in samenwerkingen met organisaties die zich inzetten voor het goede doel. RWG is zich bewust van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid binnen de samenleving en steunt lokale en landelijke initiatieven en activiteiten dan ook nadrukkelijk.

Voor een periode van vier jaar doneert RWG jaarlijks een bedrag  aan de Foundation dat onder andere gebruikt wordt voor het organiseren van een kerstgala voor ouderen en een uitje naar de Rotterdamse haven met een bezoek aan de RWG-terminal. Daarnaast zal RWG op deze evenementen ook vrijwilligers ter beschikking stellen.

Zowel de Foundation als RWG is erg blij met deze samenwerking. Op deze manier kunnen we gezamenlijk nog meer ouderen een leuke dag bezorgen!

 

samen


About the Author


leefjeuit