Thomas Berge leeft zich uit!

by leefjeuit

  • Gepubliceerd op juni 17, 2015

  • Reacties uitgeschakeld voor Thomas Berge leeft zich uit!

  • Nieuws

17 juni 2015

Alphen aan den Rijn

Een bijeenkomst en de gedeelde passie voor auto’s hebben ervoor gezorgd dat Thomas Berge en Michel Perridon de handen ineen slaan voor de start van een nieuwe stichting: ‘Leef je uit foundation’.

De vijfentwintig jarige zanger heeft een lied geschreven waarvan de tekst en melodie aansluit op de stichting: ‘Leef je uit foundation’ die is opgericht door Michel Perridon. De ‘Leef je uit foundation’ heeft als doel ouderen eens in het zonnetje te zetten, omdat deze groep in veel gevallen niet de aandacht krijgt die zij verdient. De Foundation organiseert leuke en gezellige uitstapjes zoals theaterbezoek, excursies en dagtochtjes.

Michel: “De Stichting neemt mensen die vergeten worden of zich eenzaam voelen mee op stap. Het gaat om het beleven van een zorgeloze dag! De gemeente Rotterdam berichtte recent dat de helft van de ouderen in Rotterdam zich eenzaam voelt en één op de vier zelfs niemand heeft om op terug te vallen. Dit is bedroevend.”

Thomas: “Door de oprichting van de ‘Leef je uit foundation’ besef ik heel goed dat ik nog drie opa’s en oma’s heb die ik veel te weinig zie in verband met mijn drukke agenda en bij wie ik snel weer eens langs moet gaan”.

Thomas Berge zal een exclusief optreden verzorgen tijdens de lancering van de stichting. Op 28 juni aanstaande wordt de lancering gevierd tijdens ‘Anky’s Verjaardag’ tijdens OUTDOOR ZUID-HOLLAND te Strijen.

Voor vragen of informatie omtrent kaartverkoop kunt u een kijkje nemen op www.ankysverjaardag.nl.


About the Author


leefjeuit